Ha meg tudod álmodni, a Stratos meg tudja valósítani.

Árajánlatkérés beérkezése

Árajánlatkérés beérkezése

Az ajánlatkérő dokumentáció beérkezik a vállalkozási osztályunkra, ahol a projekt kiértékelésre kerül, és elkezdődik az ajánlatkészítés folyamata.

Árajánlatadás

Árajánlatadás

A beérkezett árajánlatkérő műszaki tartalma alapján elkészítjük az árajánlatunkat, melyhez általános esetben egy megtakarítási csomagot is mellékelünk, ha nyitott vagy a műszaki tartalmi módosításokra.

Szerződéskötés

Szerződéskötés

A jogászaink egymást nem kímélve alkotnak egy olyan jogi dokumentumot, amit mind a ketten aláírunk. Ez fogja tartalmazni azt, hogy mit, mikor, mennyiért fogunk megépíteni, milyen kölcsönös érdek-feltételek mellett.

Munkaterület átadás átvétel

Munkaterület átadás átvétel

Átvesszük a munkaterületet, és elkezdjük az elektronikus építési napló vezetését.

Organizációs terület kiépítése

Organizációs terület kiépítése

A munkakezdéssel párhuzamosan kialakítjuk a saját birodalmunkat. Ezek a segédlétesítmények fogják kiszolgálni az építéskivitelezés menedzsment résztvevőinek igényeit.

Kivitelezés

(szerkezetépítés, shell and core, fitout)

Kivitelezés

A kivitelezés során valósul meg az, ami a terven van (de nem minden esetben). A projekt során folyamatosan átnézve a terveket teszünk javaslatokat kiváltásokra, tervészrevétel során jelezzük a tervhibákat. Rettegjetek tervezők 🙂

Hibajavítás

Üzempróba/Hibajavítás

A kivitelezés befejezése előtt komplett épület átellenőrzés, és beüzemelés történik. A kivitelezés során hibalista dokumentációt veszünk fel, amit átadás előtt javítunk.

Műszaki átadás-átvétel
Birtokbaadás

Műszaki átadás-átvétel
Birtokbaadás

A műszaki átadás/átvétel során történik a projekt pénzügyi, műszaki, és jogi zárása, majd a birtokbaadás során átadjuk a kulcsokat, és az épületet használatra készen az építésügyi hatóság által kiállított használatbavételi engedéllyel együtt.

Garanciális ügyintézés

Garanciális ügyintézés

A projekt átadását követően a szerződésben meghatározott garanciális időtartamig javítjuk az üzemeltetés során fellépő hibákat, és problémákat.