Generálkivitelezés

Minden nap innovációban gondolkodunk, a startup lendületét és eredetiségét ötvözzük a globális szemlélettel és tudással. Nálunk a kreativitás és a technológia kéz a kézben jár. Az építés a lételemünk, de jól tudjuk, hogy az épületek nem önmagukban léteznek, hanem az emberi életet szolgálják.

Mi nem csak magunknak építünk, hanem a következő generációnak is. Mivel az építőipar meghatározó gazdasági ágazat a nagyvilágban, és a legnagyobb hatással van az ember alkotta civilizációra, életterére, ezért a piaci szereplőknek együtt kell tenni nap mint nap azért, hogy minél több környezetbarát, és fenntartható technológiákat alkalmazzunk, és így az életminőséget emeljük, és egyúttal megőrizzük az utókornak.

4* HOTEL, Budapest

A Verno House nem csak egy hotel, hanem egy történet, amely a múlt és a jelen összefonódását meséli el a vendégeknek. Az egykor Iberostar Hotelként ismert szálloda teljes bontását, és mintaszoba kialakítását végeztük el a BIS Építésziroda egykori koncepciója alapján.

Lovarda, Biatorbágy

Biatorbágyon páratlan látvány testesíti meg az ott épülő lovardát, és annak rétegelt ragasztott fa tartó szerkezeteit.

Burger King, Solymár és Szolnok

A Solymáron, és Szolnokon kivitelezett Burger King gyorséttermek párhuzamosan fej-fej mellett épültek 2022 második felében.

Visual Europe Group - Filmstudio, és iroda-, raktárcsarnok, Fót

Amikor a Stratos a virtuális filmgyártás új dimenzióit tárja fel Fóton, valami különlegeset hoz létre: Kelet-Közép-Európa legfejlettebb virtuális filmstúdióját. Ez a projekt több, mint egy építkezés; ez egy mozgalom, ahol a művészet és a technológia találkozása révén újraértelmezzük a vizuális storytellinget. A Stratos nem csak épít, hanem új perspektívákat nyit meg a projekttel, kínálva a filmeseknek és producereknek egy forradalmi platformot a filmgyártás terén.

CLT fagerendás családi ház - Szárliget

Skandináv stílus épül a Gerecse, és a Vértes hegység határvonalán, Szárligeten. A CLT fagerendák egyenesen Finnországból érkeztek. A majdnem 100 éves fenyőfák a magas éves hőingás hatására olyan tömör rostszerkezettel rendelkeznek, ami rendkívül tartós, reziliens magatartást produkál a külső hatásokkal szemben. Hőtartó képessége mellett, az akusztikai tulajdonságai is példátlan. Melegség+Csend=ZEN