A sztori

Amit tudni érdemes

Az Stratos megkülönböztetett prémium general kivitelezőként benchmarkolja a magyar építőipari színvonalat. Középpontjában a csúcskategóriás kortárs lakó-, iroda-, és ipari ingatlanok vannak, amelyek teljes mértékben kielégítik ügyfeleink vágyait.

Páratlan kivitelezésű, innovatív építészeti megoldásokat kínálunk. Lenyűgöző projekteket tervezünk, előkészítünk és építünk az elejétől a végéig.

Concierge-stílusú megközelítésünk az építési szolgáltatásokhoz nyugalmat kínál kiemelkedően igényes ügyfeleink számára az építési folyamat során. Mi gondoskodunk a fejfájós és a stresszes helyzetek kezeléséről, miközben Te az új egyedi projekted építésének élvezetes szempontjaira koncentrálsz.

Történetünk

Jövőt építünk

2015-től vesz részt aktívan az építőiparban. 6 éves multivállalatban szerzett tudás és tapasztalat után, 2021-ben döntötte el, hogy saját vállalkozásban fogja kifejezni önmagát, hogy tovább vigye azt a felfogást, szemléletet, amit egy iparágat vezető cég képvisel.

A nagyvállalati múlt tapasztalatai, a minőség iránti elkötelezettség, a szervezett munkavégzés tovább örökítése a cég célja, amely ötvözi a multicégek hatékony megoldásait, a fiatalos, pörgő, digitalizált világgal.

Papp Gábor, a Stratos Magasépítő Zrt.. tulajdonosa, és vezérigazgatója.

Elveink

A tudásban hiszünk

Cégkultúra alapjai között szerepel az ötlet-, és tudásalapú meritokrácia, mely kellő teret, és kihívást biztosít minden kreatív partnerünk számára. Ezt egy olyan kivételes hozzáadott értékként tartjuk számon, amely több megrendelőnk elégedettségére tett szert (mely megnyilvánul a tervezési feladatok szakmai támogatásában, pénzügyi döntések meghozatalában).

Feladatok

Cégünk elsődleges feladata prémium minőségű családiházak, többlakásos társasházak, kisebb ipari-, logisztikai létesítmények, és irodaépületek generálkivitelezése.

Ezen felül vállalunk külön bontási, és nagytömegű földmunka feladatokat is, melyhez nagy számú és korszerű gépflotta társul (láncos kotró, gumikerekes kotró, kombigép, nyerges, és négytengelyes vontatók). Lavírsíkképzést akár EOV helyes DWG terv alapján vezérelt GPS kanállal is tudunk végezni milliméteres pontossággal.

Generál Kivitelezés

Lakás-, és iroda-, és ipari létesítmények építése, lebonyolítása.

Ingatlanfejlesztés

Saját tulajdonban lévő ingatlanok felújítása, bérbeadásra, vagy értékesítésre.

Műszaki Tanácsadás

Projektelőkészítés, építőipari szakmunkák versenyeztetése, műszaki tartalom javaslat

Készítsd el álmaid projektjét!

Gyere és vedd fel a kapcsolatot velünk!